Onze panden

verkocht! Roeselare (beveren) - deken wallaertstraat 45

Deze recent gerenoveerde woning kan je vinden in Beveren Roeselare op wandelafstand van scholen, parken en op 5 minuten van het bruisende Roeselare. 

De renovatie uit 2012 houdt de volgende zaken in: nieuwe ramen en deuren, nieuwe elektriciteit en sanitair met hoogrendementsketel, vloerisolatie, nieuwe vloeren, volledig nieuw pleisterwerk, terrassen in blauwe hardsteen, geschilderde muren, volledig nieuwe badkamer en keuken. Er bevinden zich 3 degelijke slaapkamers met rechte muren voor het plaatsen van kleerkasten. Er is ook nog een ruime zolder en kelder. Het tweede toilet boven kan ook dienst doen als basis tweede badkamertje. Dit is een ruime energiezuinige woning die meteen instapklaar is. Zeer grote troef is de grote onderhoudsvriendelijke tuin met zich op een groene zone met schapen. 

Woning kan worden vrijgegeven rond 31/03/2023 (of vroeger). Kijkdag op zaterdag 29 oktober en dat op afspraak (via mail of telefoon). Kom zeker eens langs! 

roeselare – beversesteenweg 20  – 339 000 euro

Dit luxueus rooftop duplex appartement, werd een jaar geleden casco aangekocht en helemaal ingericht met de nieuwste materialen. 175 vierkante meter bewoonbare oppervlakte, vertalen zich in een ruime living, keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, dressing, berging, was en plasruimte. Je komt boven via lift of trap in een gang die enkel voor dit appartement bestemd is, daarna ga je via een brede gang de ruime woonkamer binnen. Op het gelijkvloers bevinden zich een trendy open keuken, badkamer, wasplaats, slaapkamer en maar liefst drie terrassen, van samen 60 vierkante meter oppervlakte. Op het verdiep bevinden zich nog eens twee slaapkamers, badkamer, dressingruimte en berging. Vanop het terras zie je de prachtige skyline van Roeselare, alsook de kerkjes van de omliggende dorpen. Er is een optie tot bijkopen garage voor 25 000 euro. Er komt geen BTW meer op deze prijs. Bezoeken kan na afspraak vanaf zaterdag 9 juli 2022.

VERKOCHT! kortrijk  – Sint Denijsestraat 

In hartje Kortrijk, dichtbij het bruisende centrum maar toch rustig gelegen kan je deze tot in de nok gerenoveerde woning terug vinden. De benedenruimte bestaat uit een open keuken/living ruimte en kelder toegankelijk via een op maat gemaakt luik verwerkt in het parket. Dit om de benedenverdieping zo ruim en lichtrijk mogelijk te houden. Zowel beneden als boven is er een toilet voorzien. Er is een gezellig stadsterrasje achteraan de woning aangelegd in een leuke blauwsteen. De open trap brengt je naar het eerste verdiep waar je een ruime badkamer kan vinden en een eerste mooie kamer. Badkamer is voorzien van wastafel, toilet, douche en alle benodigdheden om wasmachine en droogkast te installeren. Met een vaste trap kom je nog op de zolderkamer terecht. Misschien wel de ruimste kamer van de woning. Deze kan indien nodig nog opgesplitst worden in een ruime kamer en een kleine kamertje. De woning is op wandelafstand van het commercieel centrum van Kortrijk alsook het station. Scholen en winkels vind je in de buurt. Ideale woning voor de verhuurmarkt, koppels, kleine gezinnen of alleenstaanden. Elektriciteit en sanitair zijn volledig vernieuwd wat het EPC peil van de woning  laag houdt. 

verkocht! oostnieuwkerke - Lepelstraat

Deze charmante woning in het centrum van Oostnieuwkerke heeft een praktische en leuke inrichting. Via een centrale inkomhal kom je in de woonruimte terecht. De zithoek met gezellige houthaard is volledig op de tuin gericht.  Een open eiken trap scheidt de grote keuken met de rest van de woonkamer, dit zorgt enigszins voor een logische indeling maar anderzijds ook voor een ruimtegevoel. Naast de keuken zit een grote praktische bergruimte volledig voorzien van inbouwkasten en nutsvoorzieningen voor wasmachine en droogkast. Beneden kan nog een extra bureauruimte voorzien worden. Op de eerste verdieping bevinden zich naast een gerenoveerde badkamer ook 3 slaapkamers waarvan 1 met ingebouwde kast. Er is een zeer knusse tuin met groot terras en tuinhuis/garage die een uitweg heeft op de Meulebroekenlaan. De woning is voorzien van centrale verwarming via een hoogrendementsketel op gas. Woning wordt voor een richtprijs van 215000 euro aangeboden.